Sportcomplex Den Butter Rijen - Sanne Horn
1042
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1042,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sportcomplex Den Butter Rijen

Over dit project

Beplantingsplan voor Sportcomplex Den Butter

Voor Marseille Buiten maakte Sanne Horn het beplantingsplan voor Sportcomplex Den Butter. Het complex is gelegen op een bosachtige locatie aan de oostkant van Rijen. Bij de entree van het complex liggen borders met vaste planten en op het overige terrein verschillende heestervakken.

De impressiebeelden van het complex met beplanting, eerder gemaakt voor de tender, vormden de inspiratiebron voor de beplanting bij de entree. De omgekeerde wereld, maar in dit geval gaven de impressies een kloppend en natuurlijk beeld. Het beheerniveau B was de aanleiding om de overige vakken in te richten met grotendeels inheemse heesters die waardevol zijn voor vogels en die extensief beheerd kunnen worden. Hierin zijn twee beplantingstypes aangegeven die houvast bieden voor de beheerders. Gebouw en buitenruimte zijn in mei 2018 opgeleverd.