Droogbak Amsterdam 2018 - Sanne Horn
1101
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1101,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Droogbak Amsterdam 2018

Categorie
Beplantingsplan, Ontwerp
Over dit project

Uitwerking Droogbak Amsterdam

Het plan uit 2016 heeft enige tijd stilgelegen vanwege werkzaamheden in het Stationsgebied. Nu is het ontwerp, in samenwerking met Linda Hogeweg, uitgewerkt en kan het deze winter worden uitgevoerd. Het volledig verharde plein maakt  plaats voor plantvakken, gecentreerd rond de fontein. Met beplanting die robuust en grotendeels wintergroen is. Het beheer zal gedaan worden door de bezoekers van het Koffiehuis, bestaande uit daklozen en asielzoekers, samen met enkele buurtbewoners. Het plein zal groener worden, minder anoniem en meer Rainproof.

Gefinancierd door de Gemeente Amsterdam en Clifford Chance.